• darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg

Werkwijze

Het eerste gesprek bij ons op kantoor is geheel gratis. Tijdens het eerste gesprek ( maximaal 45 minuten ) maken wij nader kennis met elkaar en bespreken wij uw kwestie. Na het afronden van het gesprek vertellen wij u onze middelen welke wij kunnen aanwenden om met uw kwestie te helpen. Bij complexe zaken kan het zijn dat wij meer tijd nodig hebben om geschikte oplossingen te vinden voor uw kwestie. Dit zullen wij te allen tijde doorgeven.

Indien u besluit om met ons in zee te gaan dan zullen wij u een opdrachtbevestiging toezenden waarin de gemaakte afspraken met betrekking tot uw dossier zullen worden vastgelegd met daarin vermeld het overeengekomen tarief.

Het eerste gesprek met één van onze juristen of administrateurs is altijd geheel vrijblijvend en gratis.

Tarieven particulieren

Juridische dienstverlening:

Na het beoordelen van uw dossier zullen wij met u een prijsafspraak maken. Veelal maken wij met particulieren vaste pakketprijzen. Dit houdt in dat ongeacht het aantal gewerkte uren er een vast totaalbedrag wordt afgesproken.

Indien er toch gewenst word de verrichtte werkzaamheden per uur te factureren dan is het uurtarief afhankelijk van de ervaring van de jurist. Dit kan variëren van € 95,00 euro per uur ex btw tot € 150,00 euro per uur ex btw.

Wij hanteren als één van de weinige kantoren van Nederland geen kantoorkosten.

Rechtsbijstand:

Indien u een rechtsbijstandsverzekering heeft dan is het mogelijk dat uw verzekeraar uw juridische kosten vergoed. Geef dit tijdens uw eerste gesprek aan zodat wij voor u naar de mogelijkheden kunnen informeren bij uw verzekeraar.

Administratieve / Fiscale werkzaamheden:

Verrichtten inkomstenbelasting particulieren door ervaren fiscalisten ( WO afgestudeerd ): € 25,00 euro per persoon per inkomensjaar.

Invullen eenvoudige formulieren ( dit wordt beoordeeld tijdens het eerste gratis gesprek ): € 25,00 per formulier inclusief verzendkosten.

Aanvragen toeslagen: € 45,00 per persoon per jaar.

Overige werkzaamheden: Nader overeen te komen.

Tarieven Ondernemers

Juridische dienstverlening:

Voor ondernemers geld het uurtarief van € 125,00 per uur tot € 175,00 per uur ex btw dit varieert afhankelijk van de ervaring van de jurist die uw dossier behandeld. Afhankelijk van het te verrichtte werkzaamheden is het ook mogelijk om vaste prijsafspraken te maken. Dit kan allemaal besproken worden ten tijde van het eerste gratis gesprek.

Voor het opstellen van arbeidsovereenkomsten, algemene voorwaarden & overige overeenkomsten hanteren wij vaste tarieven. Wij maken hierin een onderscheid in eenvoudige overeenkomsten & complexe overeenkomsten.

Ook voor onze zakelijke cliënten hanteren wij als één van de weinige kantoren van Nederland geen kantoorkosten.

Tevens bieden wij aan ondernemers de mogelijkheid voor het sluiten van een juridisch abonnement bij ons kantoor. 

Naar juridische abonnementen